Jak hodnotit pravidelné obědy?24.4.2009 Vzývám vás, óóó návštěvníci mého gastronomického webu!
Já, ponížený Geronimo, si žádám vaší rady. Pokorně prosím o rozřešení problému, který již drahný čas tíží mou hlavu. Jak hodnotit restaurace, kam chodím pravidelně na oběd? Mám několik návrhů, jak to udělat.
Tento seznam zdaleka není vyčerpávající (i když mne napadá pouze jedna další možnost, kterou jsem ale nenapsal, protože pak bych nemohl použít tuto větu). Rád bych, abyste v komentářích poradili, jak tedy pravidelné obědové návštěvy hodnotit. Můžete se vyjádřit k mým návrhům a samozřejmě můžete přijít i s vlastními. |
||
Komentáře
Přidej komentářjak hodnotit | -pj-
15.12.2009 16:45:01Samozřejmě zajímavé výkyvy s tím že jako první provedeš dosavadní subjektivní/objektivní hodnocení. Z toho budeš vycházet a třeba když se to tam začne časem kazit (což se stane spíš, protože teď se ti tam líbí, jinak bys tam nechodil že) tak o tom podáš zprávu :-)
| U.R.LOL
15.12.2009 16:45:01Taktéž se přikláním k možnosti č.3, avšak na mou radu nedávej, protože pokud by se to neosvědčilo určite bys řekl, že za to mohu já :)
skvělá příležitost | Callander Alarcon
15.12.2009 16:45:01Není to překážka ba naopak, je to velká výzva, autor tak může za krátký časový úsek podat o podniku zprávu, která má úroveň abstrakce vyšší než při jednorázové návštěvě, u které se dozvíme, že brambory nejsou nejlepší, ale těstoviny v té samé restauraci mohou být přesto lahodné. Bylo by pak možné diskutovat jakési pohostinské arechetypy, vyskytující se v danném lokálu.
(P.S. Mně předložený balonek by jistojistě zezelenal.)
| pondelok
15.12.2009 16:47:17tiez c.3 mi pride ako najrozumnejsie...a ked sa to na tom-ktorom mieste skurvi, mozes napisat skaredy clanok ako tam je hnusne, casnicka skuli a barman si co 10min glgne zo slivovice a vobec =)
| Bob
15.12.2009 16:47:17Za mě teda asi taky č.3, ale to že tam chodíš až přespříliš často, stane se, že ti nějaké "nedostatky" přestanou vadit a už si jich prostě nevšímáš. Dle mého názoru do toho hodnocení by bylo vhodné zahrnout i poznatky třetí osoby. Někoho, kdo tuhle restauraci ještě nenavštívil. Jináč pak možná ještě jako pokračující články když bude nějaký extra výkyv od normálu
| Dami
15.12.2009 16:47:17Tak asi by bylo nejlepsi od kazdeho trochu, jednak zhodnotit z jednorazove navstevy a postupne upravovat, ci pridavat dalsi dojmy. At mame aktualni informace :)